Behandlinger

Jeg tilbyder en række forskellige behandlinger som trækker på metoder indenfor zoneterapi, kraniosakralterapi, healing, coaching mv. 

 


Energibehandling

Denne behandling er til dig der mærker, at noget i din krop eller sind, ikke føles helt i balance. 
Måske føler du lysten eller trangen til at blive holdt, eller til en ”genopladning”.

Læs mere...


Ro på systemet

Måske har du kørt i et alt for højt gear, for længe. Måske har du meget tankermylder, stress, angst, eller usikkerhed der fylder. Måske mærker du en masse sanseindtryk, som du ikke kan placere.

Læs mere...


Styrk din fertilitet

Denne behandling handler om at gøre mors krop klar, til det smukke arbejde det er og være hjem for en lille ny sjæl. Her vil vi støtte op om hele underlivets arbejde. Vi vil have fokus på hormonerne og din cyklus, som måske er ustabil og måske er PCO en del af dit liv.

Læs mere...


Mere energi

Føler du dig træt og uoplagt det meste af tiden. Svært ved at stå op om morgenen, træt om eftermiddagen, superklar til seng om aftenen og har brug for mere energi i dit system. 

Læs mere...


Teen-behandling

Denne behandling er et rum hvor du som teenager, kan få lov til at fylde det hele. Hvad fylder i din hverdag? Er der ømhed i spil, ved fx ømme muskler, skader på den fysiske krop. Eller uro i sindet, med tankemylder, lavt selvværd eller et pres på at skulle præstere.

Læs mere...


Baby behandling

Med det helt lille spædbarn kan problemer som tarm/mave problemer, urolige nætter, øre problemer osv. fylde enormt meget i en lille familie og ingen ønsker, at den lille skal døje med smerter, eller vi selv skal lide af søvnmangel.

Læs mere...


Børnehandling

Her kan vi afhjælpe helt gængse problematikker, man oplever som forældre til småbørn fx tarm/mave problemer, urolige nætter, øre problemer, snue osv.

Det kan være problemet med eksem, børn der døjer med vredes udbrud, vi kan kigge på det meste.

Læs mere...


Cup dig fri

Føler du dig spændt op i dine muskler og har brug for den ultimative afspænding, så er cup dig fri den behandling du ønsker. Det virker skønt på fx hovedpine, på nakkesmerter, ondt i ryg eller lænd.

Læs mere...


Forkælelse til bindevævet

Denne behandling er lige hvad den hedder. Kærlighed til vores kære bindevæv, som vi sjældent får givet alt den opmærksomhed som det fortjener. Bindevævet findes i hele kroppen lige under huden.

Læs mere...


Lænde flow

En behandling lavet til dig der kæmper med smerter i lænd, hofter, bækkenområde. Rigtig mange mennesker døjer med disse områder og det vil jeg gerne hjælpe med og det er jeg god til. Det kan være smerter der stråler ned i benene, iskiasnerve, smerter i ballerne, træt ryg eller lænd.

Læs mere...


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk