Om Loluna

Hej med jer.

Jeg hedder Louise og er indehaver og stifter af Loluna. 

Mit ønske med Loluna er, at gøre østens medicin let tilgængelig for os i norden. Jeg elsker, hvordan alt den gamle viden, som er brugt gennem tusinder af år, er mulig at få oplyst igen, på en let, lys og spiselig måde.

Det skal i min verden gøres naturligt, håndgribeligt og let at forstå for alle.

Jeg ønsker at lette folks hverdagsrutiner, de der styrker og hjælper vores fantastiske kloge krop, med at arbejde sig igennem de ting, vi møder på vores vej.

Hos mig er du velkommen, præcis som du er og med alt hvad du er. 

Jeg ønsker, at tage mig kærligt af både dit indre og dit ydre. 

Ydre og indre skønhed. Begge sider er en del af vores smukke liv, og det vil jeg gerne styrke.

Jeg vil i Loluna vise, at man sagtens kan gå op i sit ydre, mens man plejer sin indre rejse, det spirituelle syn og mentale velvære. 

Loluna er mit lille univers. Som jeg har startet, fordi jeg brænder for at styrke og guide mennesker, på vej i livet. Loluna er en blanding, af alt jeg elsker i livet. Et sted hvor jeg ønsker, at dele ud af viden, erfaringer og kreative indspark.

Loluna har flere grene. Et univers hvor jeg kombinerer alternativ behandling og salget af lækre produkter, der styrker kroppen i dens arbejde og pynter dens ydre.

 

Den ene gren er min lille klinik, jeg med hjertet har bygget op hjemme på min adresse. Her er plads til at nyde en lækker behandling, af din krop og sjæl.

Den anden gren er min lille shop, hvor jeg sælger ting som jeg selv elsker højt. 

Nogle ting har jeg selv produceret. Andre ting, er valgt ud med hjertet som en lækker støtte til arbejdet i, at få krop og sind i balance. Forskellige remedier til hverdagens luksus.

Tredje gren er workshops. Noget jeg nyder at afholde og som er mange forskellige emner, alt efter hvad jeg mærker power på. 

Jeg er yderst taknemmelig for, at du har fundet vejen hertil og håber du finder hvad du søger.

Du er altid velkommen til at skrive til mig hvis du har spørgsmål til mig eller brug for uddybninger.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk